Waar valt jouw bodem te verbeteren?

Doe de gratis scan en ontvang direct een persoonlijk advies.

Waar valt jouw bodem te verbeteren?

Doe de gratis scan en ontvang direct een persoonlijk advies.

Geaccrediteerde Bodem Coaches

In elke regio hebben we Bodem Coaches aangesteld die in overleg met jouw specialist ingevlogen kunnen worden voor de verbetering van jouw bodem. Graag stellen we er vier aan je voor. Deze bodem experts zijn opgeleid of in opleiding tot bodemadviseur aan de Aeres Hogeschool. Zij zijn weten op basis van theoretische kennis en de hun jarenlange praktijkervaring alles over de bodem en hoe deze te optimaliseren is.

Fokko Prins – Bodem Coach regio Oost is ook expert op het gebied van aaltjes.

.

Marcel Vaessen – Bodem Coach regio Zuid graaft dagelijks meerdere profielkuilen om goed inzicht te krijgen in de conditie van de bodem. 

Erik Nagelhoud – Bodem Coach regio Midden vertelt honderduit als je hem ook maar iets over de bodemstructuur vraagt

.

Rens Hupkes – Bodem Coach regio Midden adviseert jou graag. Hoe je bodemschimmels kan voorkomen bijvoorbeeld.

.

Bodemquickscan

De kennis van onze bodemonderzoekers en de eindeloze praktijkervaring is samengebracht in een online tool, de Bodemquickscan. Doorloop deze scan nu meteen en ontvang binnen vijf minuten een concreet beeld van jouw bodem met eventuele verbeterpunten. Jouw vaste specialist kijkt graag met je mee naar de uitslag. Mochten er issues zijn waarvoor meer expertise nodig is, dan schakelen we een Bodem Coach in. Zij hebben alle inhoudelijke expertise in huis en komen graag langs om een Bodemverbeterplan op te stellen.

De ervaringen van teler Alex Visch

Bodem Coaches over hun aanpak